Aan de leden van het Hasselts Servicefonds

Beste,

Van 11 tot en met 25 augustus 2024 zijn er weer Virga Jessefeesten in Hasselt.

Deze eeuwenoude traditie, waarbij de Hasselaren schouder aan schouder de Virga Jesse door de straten van Hasselt dragen behoren tot het DNA van onze stad.

Voor de editie nummer 47 slaat het organiserend comité de weg in van participatie met de ommeganggroepen, die voor een stuk zelf hun groep mogen vormgeven. Daarnaast starten we een vernieuwde rottenwerking in "Cartiers" op om samen met het stadsbestuur, inwoners, instellingen en ondernemers onze stad in de zomer van 2024 extra feestelijk aan te kleden en een boeiend omkaderend programma aan te bieden met voornamelijk Hasseltse verenigingen.

Aan de leden van het Hasselts ServicefondsOok uw vereniging kan een bijdrage leveren, door te helpen in een Cartier, bij de organisatie van een evenement of door bepaalde vrijwilligerstaken op te nemen.

We nemen daarnaast ook initiatieven naar het onderwijs en diverse doelgroepen o.m. ouderen, mensen met een beperking of in armoede om deel te kunnen nemen aan de komende editie. Ook hier kan uw vereniging een hand helpen of een project steunen.

Op die manier wordt Hasselt meer en meer een (h)echte gemeenschap, waaraan velen een bijdrage kunnen leveren. Indien gewenst kom ik dit graag toelichten op een van uw bijeenkomsten.

Tot slot dank ik alle leden van het Servicefonds om deze boodschap te willen verspreiden.
Wil u echter rechtstreeks op de hoogte blijven stuur me dan een mailtje:
voorzitter@virgajessefeesten.be
of schrijf je in voor de nieuwsbrief via onze website virgajessefeesten.be.

Met vriendelijke groeten en dank
Luc Smeets
Voorzitter Virga Jessecomité
Gsm 0476/552616